Actueel project

Er is geen water. We hebben al gezorgd voor zonnepanelen en grote watertanks, daarmee hebben we al een verschil kunnen maken. De school moet regelmatig sluiten omdat er geen water is. Door het waterprobleem is ook de maisoogst op school mislukt. Als er geen water is, worden de kinderen naar huis gestuurd. Maar als er op school geen water is, is er thuis ook geen water en geen eten.

Er is geen water.

Er is geen water. We hebben al gezorgd voor zonnepanelen en grote watertanks, daarmee hebben we al een verschil kunnen maken. De school moet regelmatig sluiten omdat er geen water is. Door het waterprobleem is ook de maisoogst op school mislukt.

Als er geen water is, worden de kinderen naar huis gestuurd. Maar als er op school geen water is, is er thuis ook geen water en geen eten.

Helpt u mee?

U heeft ons de laatste jaren al niet in de kou laten staan, zet u nu onze stichting opnieuw in het zonnetje?

Ja, ik help graag mee!  

Stichting Olopikidong'oe

Stichting Olopikidong'oe heeft het doel het onderwijs in de breedste zijn van het woord in Kenia te bevorderen. In het bijzonder voor de Olopikidong'oe Boarding Primary School.

Een ANBI nummer (Algemeen Nut Beogende Instellingen) is bij de Belastingdienst toegekend, zodat gebruik gemaakt kan worden van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften.

Contact opnemen

Stichting Olopikidong'oe
Abraham Kuyperstraat 28
4281 ME Andel

 +31 6 53945404 / +31 6 36315251
 info@olopikidongoe.nl