Actueel project

Al een aantal jaren ondersteunen wij een Keniaanse school in het Masai Mara gebied. Dit is diep Kenia in, waar de voorzieningen nog niet volledig ontwikkeld zijn. De school heet Olopikidong'oe Boarding Primary School. Onze stichting draagt een warm hart toe aan deze school en er is altijd een hartelijk en warm welkom.

Zonnepanelen

Stichting Olopikidong’oe heeft weer een nieuw doel! ZONNEPANELEN!! In Kenia is er altijd zonneschijn. Gratis en voor niets. Helaas kost de elektriciteit ook daar genoeg en wat nog erger is, dat er heel vaak geen elektriciteit voor handen is. Poor network.

En zonder stroom is er geen licht en geen onderwijs…. Er is een heel nieuw dak op alle klaslokalen gelegd en men is klaar voor de nieuwe stap: ZONNEPANELEN. Voor € 6.000,- kunnen we dit realiseren. Wat nog mooier is, dat zoals het er nu naar uit ziet, de Wilde Ganzen de giften wil gaan verdubbelen.

U heeft ons de laatste jaren al niet in de kou laten staan, zet u nu onze stichting opnieuw in het ZONnetje?

Helpt u mee?

U heeft ons de laatste jaren al niet in de kou laten staan, zet u nu onze stichting opnieuw in het ZONnetje?

Ja, ik help graag mee!  

Stichting Olopikidong'oe

Stichting Olopikidong'oe heeft het doel het onderwijs in de breedste zijn van het woord in Kenia te bevorderen. In het bijzonder voor de Olopikidong'oe Boarding Primary School.

Een ANBI nummer (Algemeen Nut Beogende Instellingen) is bij de Belastingdienst toegekend, zodat gebruik gemaakt kan worden van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften.

Contact

Stichting Olopikidong'oe
Abraham Kuyperstraat 28
4281 ME Andel

 +31 6 53945404 / +31 6 36315251
 info@olopikidongoe.nl