Actueel project

Al een aantal jaren ondersteunen wij een Keniaanse school in het Masai Mara gebied. Dit is diep Kenia in, waar de voorzieningen nog niet volledig ontwikkeld zijn. De school heet Olopikidong'oe Boarding Primary School. Onze stichting draagt een warm hart toe aan deze school en er is altijd een hartelijk en warm welkom.

Hekwerk Rondom Schoolgebied

In overleg met de school is als nieuw project gekozen voor een hekwerk rondom het gebied van de school. De lengte hiervan is ca. 2200 meter. Dit hekwerk is nodig om de kinderen een veilige plaats te bieden, want met regelmaat komen dieren vanuit de bush het schoolterrein op. Om deze dieren af te schrikken wordt er lichte elektriciteit op gezet.

De kosten van dit hekwerk bedraag ca. € 19.000,-  Een groot bedrag is al aanwezig, want het project ‘Waterdam’ wordt naar alle waarschijnlijkheid overgenomen door het district Narok.

Helpt u mee?

Helpt u mee om ons doel van €19.000 te bereiken om een hekwerk te laten plaatsen rondom het gebied van de Olopikidong'oe Boarding Primary School? We helpen u graag verder.

Ja, ik help graag mee!  

Stichting Olopikidong'oe

Stichting Olopikidong'oe heeft het doel het onderwijs in de breedste zijn van het woord in Kenia te bevorderen. In het bijzonder voor de Olopikidong'oe Boarding Primary School.

Een ANBI nummer (Algemeen Nut Beogende Instellingen) is bij de Belastingdienst toegekend, zodat gebruik gemaakt kan worden van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften.

Contact

Stichting Olopikidong'oe
Abraham Kuyperstraat 28
4281 ME Andel

 +31 6 53945404 / +31 6 36315251
 info@olopikidongoe.nl